Close

ONTDEK ONZE KOSTENEFFICIËNTE METHODE

Waarom SPOC

ALS BOUWPARTNER KIEZEN?

SPOC ontzorgt u als bouwpartner bij al uw bouwprojecten en renovatieprojecten en dit zowel in het segment van  bedrijfsgebouwen, winkels, kantoren, hotels  als in de villabouw.  

Hierbij ligt het accent zowel op kwaliteit als op prijs.

Met een gepersonaliseerde klantenservice en met oog voor detail zorgen wij voor een vlotte uitvoering van de werken en een correcte naleving van besproken uitvoeringstermijnen.

De firma SPOC treedt hier op als uw bouwpartner en neemt de totale  begeleiding van uw project in handen. SPOC werkt niet met eigen personeel maar zorgt voor het aanstellen en aansturen van de onderaannemers.

Wij werken enkel samen met bevoorrechte partners met de meest uiteenlopende vaardigheden van A tot Z. Zo kunnen wij de klant helpen met architectuur , indienen dossier, stabiliteitsonderzoeken, studies EPB EPC , funderingen, optrekken gebouwen, gyprocwerken, schrijnwerkerij, schilderwerken …. SPOC zorgt voor de juiste onderaannemers en stuurt hen aan. 

Kostenbesparende

Bouwkeuzes


Doordat we geen filialen, noch personeel hebben, hoeft u als klant dus ook niet mee te betalen voor de overheadkosten. 

Geen extra saleskosten die uw offerte verzwaren.

Geen blitse bedrijfsgebouwen die stilletjes verrekend worden in de verschillende offertes.
ONZE PARTNERS

ZORGVULDIG GESELECTEERD.


De keuze om met zorgvuldig geselecteerde partners (onderaannemers) te werken resulteert bovendien in een proces-efficiëntie die resulteert in een kostenbesparing. Wij kennen onze partners en sturen hen aan zodat de verschillende stadia in uw bouwproject naadloos in elkaar vloeien. Op deze manier vallen er geen gaten in de planning en worden de werken uitgevoerd in de juiste volgorde en zonder extra kosten.